Ullerslevvej 26 | 4900 Nakskov | Tlf. 5493 9250
Mail >>

Vores værdigrundlag

DIALOG

Vi er en arbejdsplads med en åben og respektfuld dialog i øjenhøjde. Vi mener, at god kommunikation bygger på evnen til både at lytte, tale og samarbejde. Vi har indført stor grad af medarbejderindflydelse i virksomheden, hvilket har medført, at vores ansatte oplever større indhold i dagligdagen og føler et større ansvar for produktionen. Det sikrer, at vi leverer det, der er aftalt med kunden til den aftalte tid.


TROVÆRDIGHED

Vi udviser altid tillid og loyalitet. Vores troværdighed beror på vores evne til at lytte til vores kunder og samarbejdspartners ønsker.


DESIGN

Udvikling og samarbejde gennemføres i tæt dialog med kunden. Mange års udvikling inden for fremstilling af emner i forskellige stål- og plastmaterialer har givet en omfattende viden om produkter, designudvikling af værktøjer og emner.


PROCES

En væsentlig del af processen er konstruktion af prototyper, fremstilling af egne værktøjer, analyse samt tilrettelæggelse af den efterfølgende produktion, ofte i tæt dialog med kunden.

 
PRODUKTION

Produktionsmetoder og kvalitetsstandarder er underlagt interne krav for at møde vore kunders forventninger. Vores krav er også reflekteret i hensynet til sikkerhed og miljø.

I produktionen arbejdes der vedvarende og målrettet med optimering og forbedring, der kan bidrage til vores og kundernes konkurrenceevne, ligesom de nyeste teknologier anvendes for at sikre den bedste kvalitet – herunder hensynet til økonomi og produktionstid.

 

KAPACITET

Vores knowhow er ikke kun centralisere – men ligger også hos den enkelte medarbejder/operatør, som selvstændigt og med egen kompetence og erfaring er med til at tage stilling til, hvordan hvert enkelt emne bedst bearbejdes for at sikre størst mulig kvalitet i det færdige resultat.